КОНКОРД 2

В строеж

Избери своя нов дом!

гр. София, Кръстова вада
ул.”Иван Андонов“ № 8 В - 10
Апартаменти

23

Търговски площи

1

Гаражи

26

Паркоместа

6

СВОБОДНИ ОБЕКТИ 2

Свободни обекти

Етаж Обект Тип ПлощЦена € с вкл. ДДСИнфо
-2Гараж Г10Гараж32.14 м238000 EURПовече
1Търговско помещение ТП1Търговски обект398.15 м2836200 EURПовече

Галерия

Местоположение

КОНКОРД 2 се намира на ул.”Иван Андонов“ 10 в кв. Кръстова вада – стилно, функционално и дизайнерско бижу в най-новата и облагородена част на квартала, сред модерни жилищни сгради и комплекси от затворен тип. Сградата е ориентирана изцяло към Витоша планина и от апартаментите се открива прекрасна панорамна гледка към нея и цяла София.

Новостроящата се сграда е на пешеходно разстояние от МОЛ “Парадайс“ и Метростанция “Витоша“. Продължението на бул.“Тодор Каблешков” и близостта й до бул.”Черни връх” позволяват бърз и удобен автомобилен достъп до ключови точки на Столицата – Централна градска и административна част, Летище София, Околовръстен път.

Транспортни връзки

Витоша, М2
64 ,65, 66, 83, 88, 98, 120
tram
10
trolleybus

Важни обекти

ДКЦ Вита (5 мин. с кола)
Billa, Fantastico, Lidl (5 мин. с кола)
15 мин. с кола

Информация за проекта

 • Сграда КОНКОРД 2 е част от най-новия бутиков комплекс в София – КОНКОРД, включващ две съвременни и високотехнологични сгради –  КОНКОРД 1 и КОНКОРД 2, свързани с общо подземно паркинг пространство на две нива и общ вътрешен двор с контрол на достъпа.
 • По проект КОНКОРД 2 представлява жилищна сграда с магазини, паркоместа и гаражи на две подземни нива.
 • Сградата е функционално разпределена, в нея има 1 търговско помещение, 23 апартамента, 26 гаража, 6 паркоместа и 16 складови помещения.
 • Голям и красиво аранжиран вътрешен двор, професионално озеленен от най-добрите специалисти в областта – с ниска и висока растителност, различни дървесни видове и много цветя. Вътрешният зелен оазис на сградата ще бъде с достъп само от живущите и техните гости.
 • Входното фоайе и общите етажни площадки ще бъдат с гранитни плочи и стилни метални парапети, изцяло завършено и обзаведено по индивидуален дизайнерски проект.
 • Стълбищната клетка ще бъде с естествено осветление за през деня и добавено сензорно осветление с фотоклетка за тъмната част от денонощието.
 • Фасадата е проектирана в най-актуалните цветови тенденции и ще бъде изпълнена изцяло с камък.
 • Прозорците са френски, със седем камерна PVC дограма троен стъклопакет.
 • Терасите са с парапети ковано желязо, умело съчетани с цялостната луксозна визия на жилищната сграда.
 • Асансьорът е на немската фирма Thyssenkrupp – с луксозен интериор на кабината, абсолютно безшумен.
 • Всички допълнителни инсталации – окабеляване за СОТ, интернет връзка, изводи за климатици и видеодомофона инсталация ще бъдат изградени.