In Luxury Residence

Акт 14

Избери своя нов дом!

гр. София, Кръстова вада
ул. „Ген. Иван Колев“ № 2
Апартаменти

8

Търговски площи

1

Гаражи

0

Паркоместа

8

Няма свободни обекти

Галерия

Местоположение

IN Luxury Residence се намира на ул. „Ген. Иван Колев“ № 2  в новия модерен софийски квартал – Кръстова вада и е в непосредствена близост до МОЛ Парадайс и метростанция „Витоша“.

Кварталът е с отлична, възлова локация, граничеща на север с кв. Хладилника и Южния парк, на запад с кв. Манастирски Ливади, на изток с кв. Витоша,  а на юг граничи с Околовръстното шосе.

През кв. Кръстова вада минава един от големите булеварди на столицата –  Черни връх, който свързва квартала с центъра на града.

В непосредствена близост до IN Luxury Residence се намират възлови локации и обекти – Мол Парадайс, супермаркет Била, метростанция, автобусни, тролейбусни и трамвайни линии, редица магазини, кафенета, ресторанти, училища, детски градини и църква.

Транспортни връзки

Витоша, М2
64 ,65, 66, 83, 88, 98, 120
tram
10
trolleybus

Важни обекти

5 мин. с кола
Магазин Била
15 мин. с кола

Информация за проекта

  • Жилищна сграда IN Luxury Residence представлява многофамилна жилищна  сграда с апартаменти, козметичен салон и подземни гаражи.
  • Сградата е проектирана с два входа – един за козметичния салон – директно от улицата, и втори, самостоятелен вход – за жилищната част.
  • В сградата ще има салон за красота на две нива със зала за пилатес, 7 апартамента, един мезонет и 8 паркоместа.
  • Вътрешният двор на кооперацията ще бъде озеленен и довършен по индивидуален проект с красива висока и ниска дървесна растителност. Достъпът до него ще е ограничен – само за живущите в сградата.
  • Общите части също ще бъдат завършени луксозно – с гранитни плочи във входното фоайе и етажните площадки, с естествена осветеност и сензорно активиращо се допълнително осветление.
  • Фасадата е в модерен и футуристичен стил – ще бъде изпълнена изцяло в стъкло и естествени материали (каменна облицовка).
  • Дограмата е седем камерна с PVC профил, троен стъклопакет.
  • Асансьорът е последно поколение – на немската фирма ThyssenKrupp– абсолютно безшумен, с красив дизайн на кабината.
  • Всички инсталации ще бъдат изградени по време на строителството – кабелна телевизия, интернет, СОТ, климатична и звънчево-домофонна инсталация с видеодомофонна система.