Orlando Southview Homes

Пред Акт 15

Избери своя нов дом!

гр. София, Орландовци
ул. „Поручик Орозов" № 17
Апартаменти

6

Търговски площи
Гаражи

0

Паркоместа

6

Няма свободни обекти

Галерия

Местоположение

ORLANDO Southview Homes е разположена в изключителна близост до центъра на столицата – в кв. Орландовци. Сградата се намира непосредствено срещу парк-градина „Столетник“ и е с красива гледка към него.

По време на кръстоносните походи през Средновековието, много рицари са направили България своя втора родина. Тогава известният, пак от кръстоносните походи, граф Орландо оставя името си на сегашния столичен квартал Орландовци.

Орландовци се намира се в североизточната част на града в район „Сердика“, на разстояние от около 3 км. от идеалния център на гр. София – Народно Събрание, Софийския Университет и храм Св. Александър Невски. В квартала се намират църквите „Св. Петка Самарджийска“ и „Св. Три Светители“, 58-о и 59-о училище.

В непосредствена близост до ORLANDO Southview Homes са възлови локации и обекти – супермаркет Била, автогара Орландовци, метростанция Хаджи Димитър и др.

Транспортни връзки

Хаджи Димитър, М3
20, 21, 22, 23, 24, 100
tram
3, 4, 18
trolleybus

Важни обекти

5 мин. пеша
Магазин Била
25 мин.

Информация за проекта

  • Жилищна сграда ORLANDO Southview Homes е луксозно архитектурно бижу.
  • Сградата е ориентирана основно на юг, а нейните 6 апартамента (с по едно паркомясто към всеки) са изключително функционално проектирани.
  • Дворното пространство ще бъде оградено с цел контрол на достъпа и създаване на по-голям комфорт на обитателите, затревено и озеленено с ниска и висока растителност.
  • За строителството се използват само сертифицирани материали при строг контрол на изпълнение.
  • Общите части ще са луксозно завършени – с камък и желязо.
  • Стълбищната клетка ще бъде с изцяло естествено осветление, като за тъмната част от денонощието ще бъде монтирано сензорно осветление с фотоклетка.
  • Прозорците са изцяло френски, което придава стил и изисканост.
  • Фасадата ще бъде изпълнена частично с etalbond® и частично с висококачествена водонепромокаема силиконова мазилка.
  • Всички допълнителни инсталации като окабеляване за СОТ, интернет връзка, изводи за климатици и видеодомофона инсталация ще бъдат изградени.