Vada Luxury Residence

В строеж

Избери своя нов дом!

гр. София, Кръстова вада
ул. „Стефан Дичев“, до № 2
Апартаменти

24

Търговски площи

0

Гаражи

10

Паркоместа

6

Няма свободни обекти

Галерия

Местоположение

VADA Luxury Residence се намира на ул. „Стефан Дичев“ (до № 2) –  в предпочитания за живеене и модерен софийски квартал – Кръстова вада, застроен предимно с нови жилищни сгради и комплекси от затворен тип. Намира се в подножието на Витоша планина и е с красива гледка към нея.

Близо е и с удобен достъп до бул. „Черни връх“ и до продължението на бул. „Тодор Каблешков“, чието изграждане започва и е предвидено да свързва кв. Кръстова вада с кв. Манастирски ливади и бул. „България“. 

В непосредствена близост до VADA Luxury Residence се намират възлови локации и обекти – МОЛ Парадайс, супермаркети Billa, Fantastico и Lidl, метростанция „Витоша“, автобусни и трамвайни линии, ДКЦ Вита, училища, детски градини и църква.

Транспортни връзки

Витоша, М2
64 ,65, 66, 83, 88, 98, 120
tram
10
trolleybus

Важни обекти

ДКЦ Вита (5 мин. с кола)
Billa, Fantastico, Lidl (5 мин. с кола)
15 мин. с кола

Информация за проекта

  • По проект VADA Luxury Residence представлява многофамилна жилищна сграда с подземен гараж.
  • Сградата е свободно стояща с голям вътрешен двор.
  • В сградата, предвидена да бъде 6 етажна, са проектирани и се изграждат 24 апартамента и гаражи за всеки апартамент, разположени на партер и в едно сутеренно ниво.
  • Вътрешният двор на кооперацията ще бъде озеленен и довършен по индивидуален проект с красива висока и ниска дървесна растителност. Достъпът до него ще бъде ограничен – само за живущите в сградата.
  • Фасадата е в синхрон със околната среда в топли и пастелни тонове.
  • Общите части също ще бъдат завършени луксозно – с гранитни плочи във входно фоайе и етажните площадки, с естествена осветеност и сензорно активиращо се допълнително осветление.
  • Ще бъде монтиран асансьор на немската фирма Thyssenkrupp – абсолютно безшумен, с луксозен интериор на кабината. 
  • Дограмата е седем камерна с PVC профил, троен стъклопакет.
  • Всички инсталации ще бъдат изградени по време на строителството – кабелна телевизия, интернет, СОТ, климатична и звънчево-домофонна инсталация с видеодомофона система.